Beste nieuwe trailers: Rogue One, Luke Cage, Resident Evil en meer!

0

Ontdek de trailers van alle nieuwe films en series om naar uit te kijken!

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar eindelijk is hij er: de nieuwe trailer voor Rogue One: A Star Wars Story! Daarnaast krijgen we een nieuwe blik op Luke Cage en pakte ook Amazon uit met nieuwe trailers voor drie reeksen uit hun stal. Van grote blockbusters tot intimie indies, er is voor ieder wat wils:

Rogue One: A Star Wars Story

Wie nog met twijfels zat door de geruchten dat er flink gesleuteld werd aan de toon van de Star Wars-spin-off, zal bij deze gerust gesteld zijn. Rogue One: A Star Wars Story komt uit op 14 december.

Luke Cage

Zalige acteurs, dialogen, soundtrack en sfeer. Het kan niet snel genoeg 30 september zijn!

Resident Evil: The Final Chapter

Milla Jovovich neemt het in Resident Evil: The Final Chapter voor de laatste keer op tegen de horde zombies van de Umbrella Corporation. Daarvoor keert ze terug naar waar het allemaal begon: Raccoon City.  Het laatste deel uit de franchise verschijnt in januari.

Arrival

Sicario-regisseur Denis Villeneuve maakt zich klaar om Blade Runner 2 in te blikken, maar zijn eerste stappen in het sciencefictiongenre zet hij met Arrival. Een team (Amy Adams, Jeremy Renner en Forest Whitaker) probeert contact te maken met aliens die geland zijn op aarde. De unieke alienfilm speelt vanaf 7 december in onze zalen.

Dog Eat Dog

Filmmaker Paul Schrader schrijft niet alleen films (Taxi Driver), hij is geregeld ook te vinden in de regiestoel voor eigenzinnige prenten zoals deze Dog Eat Dog. Nicolas Cage en Willem Dafoe vertolken criminelen die zich nog aan één laatste job wagen. You had me at Cage. Een releasedatum is nog onbekend.

War On Everyone

Je hebt slechte flikken en dan heb je Alexander Skarsgård en Michael Peña. In War On Everyone speelt het duo corrupte agenten die ruzie gezocht hebben met de verkeerde persoon. Een Belgische releasedatum is nog onbekend.

Allied

Forrest Gump-regisseur Robert Zemeckis mikt met Allied op het awardseizoen en krijgt daarvoor de hulp van Marion Cotillard en Brad Pitt. Pitt speelt een spion die in het Noord-Afrika van 1942 een Franse verzetsstrijder (Cotillard) tegen het lijf loopt. Ze trekken naar Londen waar hun relatie onder druk komt te staan door de oorlog. Allied speelt in de zalen vanaf 23 november.

High Maintenance

De nieuwe reeks van HBO draait helemaal rond wiet. High Maintenance draait rond individuen die in verbinding staan met elkaar door één iemand: hun drugdealer. De serie begint op 16 september.

Chance

In Chance vertolkt Hugh Laurie opnieuw een dokter na zijn glansrol in House M.D. als Dr. Gregory House. De internetserie werd geproduceerd door Room-regisseur Lenny Abrahamson en focust op een arts die het doelwit wordt van de echtgenoot van één van zijn patiënten. Chance verschijnt op Hulu op 19 oktober.

Don’t Breathe

Horrorfilms doen het uitzonderlijk goed dit jaar en Don’t Breathe doet er nog een schepje bovenop. In de film tracht een groepje tieners een blinde man te overvallen in zijn huis, maar dat loopt niet zoals gepland. Don’t Breathe komt uit op 12 oktober, mooi op tijd voor Halloween dus!

Goliath

Ook al kruipt hij dit jaar opnieuw in de huid van Bad Santa, acteur Billy Bob Thornton heeft zijn tweede leven gevonden in televisiereeksen met eerst Fargo en nu Goliath. In de advocatenserie neemt Thornton het in zijn eentje op tegen een gigantische luchtvaartmaatschappij. Goliath start op 14 oktober.

Crisis In Six Scenes

Crisis In Six Scenes is het tweede resultaat van de samenwerking tussen Amazon en Woody Allen. De serie vertelt het verhaal van een familie uit de jaren zestig die omgaat met de sociale veranderingen rondom hen. De 80-jarige Allen speelt zelf mee, naast onder andere Miley Cyrus. De reeks verschijnt op 30 september.

Transparent, seizoen 3

En dan de laatste Amazon-serie, maar zeker niet de minste. Transparent was zowat de doorbraak van het streamingplatform van de internetgigant. Ondertussen zijn we al aanbeland bij het derde seizoen dat vooral zal focussen op de geschiedenis van het hoofdpersonage en haar identiteitsproblemen als kind. Transparent keert terug op 23 september.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties