Beste nieuwe trailers: Death Note, Inhumans en meer

0

Deze week werden we overstelpt door een divers aanbod aan verse trailers.

We  zitten aan het begin van de zomervakantie en dat betekent de ene doordeweekse blockbuster na de andere. Maar de nieuwe trailers van deze week tonen dat het vooruitzicht rooskleurig is, vol diverse films (en oké, hier en daar een reboot).

Death Note

Death Note krijgt, net zoals Ghost in the Shell, kritiek voor het witwassen van een Aziatisch verhaal en z’n personages. Regisseur Adam Wingard vergelijkt zijn adaptatie echter met andere remakes, zoals The Departed. Wat je er ook zelf van denkt, je kan niet ontkennen dat de trailer er ongelooflijk stijlvol uitziet. Nat Wolff, Keith Stanfield en Willem Dafoe vertolken de hoofdrollen in de film die op 25 augustus verschijnt op Netflix.

Marvel’s Inhumans

Marvel werkt opnieuw samen met zender ABC voor alweer een nieuwe superheldenserie. De Inhumans werden al geïntroduceerd in Agents of Shield, maar Marvel’s Inhumans zal gek genoeg volledig los staan van die reeks. De reeks, met Iwan Rheon uit Game of Thrones, start op 26 september.

Jumanji: Welcome to the Jungle

In het veel te lange lijstje van overbodige reboots: de nieuwe Jumanji. De film werd gemaakt door de regisseur van Bad Teacher en Sex Tape, dus de verwachtingen zijn op zijn minst gezegd niet hooggespannen. Toch lijkt het alsof Dwayne Johnson, Jack Black en Karen Gillan misschien wel kunnen verrassen. En er is een bijrol voor Rhys Darby! Jumanji: Welcome to the Jungle komt bij ons uit op 27 december.

Ingrid Goes West

Je kan nooit genoeg Aubrey Plaza in je leven hebben. In Ingrid Goes West vertolkt ze een geobsedeerde fan die een Instagram-influencer (Elizabeth Olsen) achterna zit. De eerste kritieken waren heel lovend. Het is helaas nog onbekend of de zwarte komedie een Belgische release krijgt.

War for the Planet of the Apes

De nieuwste telg in de Planet of the Apes-reeks krijgt verrassend goeie reviews, dus dacht 20th Century Fox dat het ideaal was om nog een nieuwe trailer in elkaar te knutselen. War for the Planet of the Apes verschijnt op 12 juli.

A Bad Moms Christmas

Bad Moms, met Mila Kunis en Kristen Bell, was een onverwachte komediehit vorig jaar. Dus waarom wachten om er een franchise van te maken? Het kerstachtige vervolg verschijnt ergens in het najaar.

The Greatest Showman

En dan nu: tijd voor een musical. In het biografische The Greatest Showman vertolkt Hugh Jackman, tevens zijn passieproject, het circusicoon P.T. Barnum. De film was zeven jaar in ontwikkeling en in de cast zitten ook Michelle Williams, Zach Efron en Zendaya. Er is vooralsnog geen Belgische releasedatum.

Logan Lucky

Op 1 november pakt Steven Soderbergh uit met Logan Lucky dat een indrukwekkende cast verzameld heeft: Channing Tatum, Adam Driver, Seth McFarlane, Brian Gleeson, Hilary Swank en zelfs Daniel Craig. De film focust op twee broers die een diefstal willen plegen tijdens een racewedstrijd.

Halt and Catch Fire, seizoen 4

Sommige series krijgen niet de aandacht die ze verdienen en Halt and Catch Fire is daar één van. Het technologische drama (met Lee Pace en Scoot McNairy) startte in het eerste seizoen in de jaren tachtig tijdens de doorbraak van de PC. Het vierde seizoen sluit de reeks af met de eerste dagen van het wereldwijde web en start op 19 augustus.

Good Time

Robert Pattinson is niet meer de Robert Pattinson uit Twilight. In het donkere Good Time vertolkt hij een jonge man die tot het uiterste zal gaan om zijn broer uit de gevangenis te halen nadat een bankroof fout ging. Ook voor Good Time is er nog geen Belgische releasedatum bekend.

Polaroid

De laatste tijd worden we overladen met originele horrorfilms en thrillers. Polaroid wil er daar eentje van zijn. De prent speelt in op het genre van kwaadaardige technologie (Tron, Transcendence en meer), maar met een wending: hier geen iPhones die dood en verderf zaaien, maar wel een oude Polaroid-camera. Polaroid verschijnt eind augustus in Amerika.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties