Beste nieuwe trailers: Blair Witch, Narcos en meer

0

Ontdek de trailers van alle nieuwe films en series om naar uit te kijken!

Deze week is een feest voor de fans van horrorfilms, met nieuwe trailers voor de vervolgen op zowel Blair Witch als The Ring. We worden ook warm gemaakt voor het tweede en laatste seizoen van Narcos, de fantastische Netflix-serie rond de beruchte drugsbaron Pablo Escobar.

Blair Witch

Het vervolg op de horror- en found footage-klassieker dook helemaal uit het niets op. De eerste kritieken zijn zelfs heel positief, dus deze nieuwe Blair Witch wordt zeker een film om naar uit te kijken, en deze claustrofobische trailer bevestigt dat alleen maar. Huiveren doe je vanaf 21 september!

Narcos, seizoen 2

Het tweede seizoen van Narcos komt integraal uit op 2 september en wat doe je hier nog, lees nu al onze recensie!

La La Land

In de eerste trailer voor de musical van Whiplash-regisseur Damien Chazelle mocht Ryan Gosling zijn stembanden oefenen, deze keer is het de beurt aan Emma Stone. La La Land speelt vanaf 30 november in de bioscoop.

Rings

Blair Witch is niet de enige horrorsequel die eraan komt, ook The Ring krijgt een vervolg met Rings. In de film zal je Leonard (Johnny Galecki) uit The Big Bang Theory herkennen. Een sitcomster in een huiverfilm? Of dat goed komt, ontdek je op 9 november in de cinema.

Manchester by the Sea

Oorspronkelijk ging Matt Damon de hoofdrol spelen in dit drama over een man die plotsklaps voogd wordt van de tienerzoon van zijn overleden broer, maar wegens opnameconflicten met The Martian speelde hij de rol door naar Casey Affleck. De film werd bejubeld op het Sundance Film Festival, maar een Belgische releasedatum is nog onbekend.

My Blind Brother

Dacht je dat Seth Rogen en co de enige waren die Amerikaanse komedies kunnen maken? Think again. Drie van de grappigste comedians (Nick Kroll, Jenny Slate en Adam Scott) zijn verwikkeld in een driehoeksrelatie. Eén is een blinde man (en een competitief zwemmer), de andere zijn broer en de derde een vrouw die hun leven ondersteboven haalt. Het is nog onduidelijk of de film onze zalen haalt.

Miss Hokusai

Dit geanimeerde coming-of-age-verhaal komt uit de stal van hetzelfde productiehuis dat de film van Ghost In The Shell maakte, maar het genre is dus duidelijk anders. Miss Hokusai vertelt het verhaal van de dochter van een bekende Japanse kunstenaar die opgroeit in het Japan van de 19de eeuw en timmert aan haar eigen kunstcarrière. Ook voor deze film is er nog geen Belgische releasedatum bekend.

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties