Angry Birds film met Peter Dinklage in de maak

0

Toen ik enkele maanden geleden las dat er een film over Angry Birds ging uitkomen, ontsnapte er toch onbewust een zucht uit mij. Maar verrassen deed het me helemaal niet want na knuffels en onesies en rugzakken is een film de meest logische stap om de verkoop terug een adrenaline-shot te geven. In mijn gedachten was de film nu al een gedrocht doordrongen door hebberigheid, stinkend naar de scheten van dikke Monopoly-mannen die geil toekijken hoe de Angry Birds-koe verder uitgemolken wordt. En nu kennen we de voice-over cast.

De stemmen zullen ingesproken worden door een verbazingwekkend goeie cast: Game of Thrones‘ favoriet Peter Dinklage, Frozen’s Josh Gad,  Cloudy with a Chance of Meat Ball’s Bill Hader, This is The End’s Danny McBride en Bridesmaid‘s Maya Rudolph. Velen van hen hebben al ervaring met VO-werk, recentelijk nog heeft Peter Dinklage de stem voorzien van Destiny. Laten we hopen dat onze vriend daar lessen uit getrokken heeft want ook al is hij m’n favoriete acteur in GoT, zijn werk in Destiny was…niet zò goed?

Cast Angry Birds

Meet the cast: Peter Dinklage, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride en Maya Rudolph

Details over het verhaal worden zeer angstvallig geheim gehouden. Zeer begrijpelijk als je denkt hoe groot de hype rond deze film is. Het is nog onduidelijk of de film zich strikt zal houden aan het spelletje. Zullen we anderhalf uur kijken hoe ogenschijnlijk gefrustreerde vogeltjes door een onbekende heersende kracht opgeheven worden en vervolgens gekatapulteerd worden naar een ogenschijnlijk pijnlijke dood? Géén idee.

Maar laten we niet al te cynisch en sarcastisch doen, ze hebben een steengoeie cast in handen en dat weet producer John Coden: “Ik ben zeer trots op deze cast. Niet alleen hebben we  Josh, Danny, Bill, Maya, en Peter om deze personages tot leven te brengen, we zijn werkelijk omringt door een ensemble van komisch talent – deze behoren momenteel tot de grappigste mensen van dit moment en we zijn dolenthousiast om hen aan boord te hebben.” Heel mooi, heel mooi.

Angry Birds staat ingepland om rond de zomer van 2016 in onze zalen te spelen. Wij kijken er alvast naar uit!

Bron: The Guardian

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties