Geekster giveaway : 10 duotickets Tomocon

0

Februari mag dan wel een grijze maand zijn, voor ons is het een periode van geven, geven en nog eens geven! Het is nog maar eens tijd om een leuke giveaway te doen, deze keer voor de cosplayers & beursgangers onder jullie. Binnenkort is het weer volop conventieseizoen en laten wij dat alvast voor een paar gelukkigen onder jullie goed inzetten, want we mogen 10 duotickets weggeven voor Tomocon 2016, dat plaatsvindt op 9 en 10 april in Nederland!

Wat is Tomocon?

Geweldige Scarecrow cosplay op Tomocon 2015 (Foto door Vincent Lee)

Geweldige Scarecrow-cosplay op Tomocon 2015 (Foto door Vincent Lee)

De mensen achter Stichting Tomo organiseren al sinds 2013 events om de Japanse cultuur te promoten. Eerst was er de stichting Tomocon, opgericht in september 2013 door drie jeugdvrienden. Sinds eind 2015 worden de events georganiseerd door een nieuwe stichting; Stichting Tomo. Op al hun evenementen staan de thema’s vriendschap, ontmoeten en verbinden centraal. “Tomo” betekent in het Japans (vrij vertaald) “vriend”.

Tomocon is een animeconventie in Oss in Nederland, dat plaatsvindt op 9 en 10 april. De nadruk ligt op nieuwe vrienden maken en elkaar ontmoeten. Kleinschalig van opzet en erg gezellig. Veel workshops, live-entertainment en lekker, typisch Japans eten!

tomocon groepsfoto

Eerst even een groepsfoto (Foto door Vincent Lee)

Naast Tomocon organiseert de stichting nog verscheidene events doorheen het hele jaar. Zo is er in de zomer de Tomo Party, een echte Japanse beachparty. In de herfst is er dan weer de TomoFair, de grootste indoor Japanse markt van Nederland. Op zo’n drie jaar tijd is de Tomo-aanhang (als we dat zo mogen noemen) enorm gestegen, met uitverkochte evenementen tot gevolg. Kortom, bij Stichting Tomo vind je een plek waar mensen met een liefde voor de Japanse cultuur het hele jaar door samenkomen, een groeiende groep vrienden die je maar wat graag verwelkomen om samen deze liefde te kunnen delen!

Meer info is terug te vinden op de Facebookpagina.

Meedoen?

Wil jij ook kans maken op een van de tien duotickets? Meedoen kan niet makkelijker! Via onderstaande wedstrijdtool moet je enkele stappen doorlopen om deel te nemen en hoe meer je er doet, hoe meer kans je maakt. Veel succes! Enneuh… voor de toekomstige winnaars: enkele mensen van onze crew zullen ook op Tomocon rondlopen dus: see you there!

Geekster Giveaway: Tomocon duotickets

Share.

About Author

Nick

Houdt van muziek luisteren maar vooral zelf maken. Het spenderen van een ongoddelijk aantal uren anime en films kijken & games spelen is daarnaast het tijdverdrijf bij uitstek.

Reacties