Antwerp Convention

1

Deze maand worden we als geeks zijnde extra verwend in ons klein Belgenlandje. Er is namelijk binnenkort een nieuwe editie van Antwerp Convention en laten we er niet onnozel over doen: het ziet er verdomd veelbelovend uit! Wat mag je zoal verwachten komende 28 april?


ONE DAY OF SCI-FI, FANTASY AND HORROR

Een baseline die je wel redelijk letterlijk mag nemen. Computer & board games, costumes, toys, collectables, comics, literature, films, werkelijk ALLES dat maar iets met Sci-fi, fantasy & horror te maken heeft, zal er aanwezig zijn. Het eindigt trouwens niet bij levensloze objecten; enkele van je favoriete acteurs zullen in levende lijve (hopelijk) aanwezig zijn.

guests

James Cosmo en Julian Glover van onze favoriete reeks Game of Thrones zullen aanwezig zijn. Alsook Barbie Wilde, gekend voor haar rol in Hellraiser III, die er gelukkig zonder makeup veel sympathieker uitziet! Er zullen ook heel wat tekenaars te vinden zijn, maar dat zijn er te veel om hier op te sommen, daarom verwijs ik jullie graag door naar de gastenlijst voor meer informatie!

GREAT SCOTT! MEGAZOIDS!

pacificrim

Antwerp Convention werkt samen met Warner Bros Pictures om een exclusieve wedstrijd op poten te stellen ter promotie van Pacific Rim. Iedere bezoeker krijgt de kans om hun eigen Jaeger te maken in samenwerking met een professionele designer. Een Jaeger kan je nog het best vergelijken met de Megazoids van de Power Rangers. Gigantische robots bestuurd door een groep mensen. De winnaar’s Jaeger zal dan gebruikt worden tijdens de promotie over gans België. Cool, toch?!

delorean

Maar het eindigt niet daar! Alsof het nog niet al episch genoeg was, hebben ze voor ieder wat wils! Er is een Retro Gaming-gedeelte, een Pinball-area waar de flipperkasten gratis bespeelbaar zijn, een Anime & Manga-zone voor de otaku’s onder ons. Mooi verspreid over de verschillende kraampjes van publishers en winkeltjes. Maar de absolute kers op de taart is de deLorean van Back To The Future!

COUNT ME IN!

Begint je geekhartje al spontaan sneller te slaan bij het lezen van al deze coolness? Tzal wel zijn, natuurlijk! Dus wil je weten waar het zich allemaal zal afspelen. Welaan dan, hier alle gegevens die je nodig hebt:

Wanneer:
28 april 2013

Waar:
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
http://www.antwerpexpo.be

Mocht je nog meer informatie willen, bekijk dan gerust hun eigen website.

BUT WAIT! THERE’S MORE!

tickets

Als partner van Antwerp Convention mogen wij jullie 2 tickets weggeven! Wat moet je daarvoor doen? Vertel ons je favoriete Sci-fi, Fantasy of horror-serie in de comments en geef wat facebookliefde aan onze pagina en aan de Antwerp Convention pagina door beide te liken.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties