Worst Case Scenario: nooit verschenen film komt als strip tot leven

0

In 2002 verscheen een trailer op het internet genaamd Worst Case Scenario. Het was bedoeld als de start van een zombiefilm maar om diverse redenen kreeg de maker, Richard Raaphorst, het niet voor elkaar om deze film van de grond te krijgen.

Worst Case Scenario gaat over een tweetal kinderen op een eiland. Ze zijn aan het spelen in een weiland waarbij ze door een bijzonder verschijnsel worden gestoord. Er landen allerlei zombies in nazikleding! Ze zijn afkomstig uit vergeten nazibunkers die door het verstrijken van de tijd zijn gaan slijten en nu hun vreselijke geheimen vrijgeven.

Hij begon aan een carrière als storyboard tekenaar. Zo werkte hij mee aan Zwartboek en New Kids Nitro en regisseerde hij de horrorfilm Frankenstein’s Army.  Maar door de uitbraak van het coronavirus ligt Richards werk nu even stil. Daardoor begon het te kriebelen om toch weer iets met Worst Case Scenario te doen.

Als je geen film kunt maken, dan is een strip het beste alternatief. Daarom heeft Raaphorst het potlood opgepakt om zijn idee voor deze film uit te werken tot een strip. En voor het vervaardigen van deze strip roept hij onze hulp in.

Worst Case Scenario plaat

©Richard Raaphorst

Daarom is deze creatieve duizendpoot een campagne op Kickstarter begonnen om geld in te zamelen. Op het moment van schrijven hebben 144 backers al het benodigde geld bij elkaar gebracht. Dat moet beter kunnen. De tekeningen van Richard Raaphorst zien er goed uit en de twee trailers zijn erg sfeervol. Voor de cover van de strip heeft Raaphorst Romano Molenaar gestrikt.

Hier bij Geekster hebben we een zwak voor hardwerkende stripmakers die hun publiek betrekken bij het proces. Daarom moedigen we jullie aan om in ieder geval de campagnepagina te bezoeken. Richards materiaal is sterk genoeg om je over te halen om een donatie te doen.

Share.

About Author

Dennis Van Beek

Leest boekjes met plaatjes en praat daar dan over op Geekster. Heeft ook een mening over andere dingen.

Reacties