Win strippakketjes met Kinky & Cosy en meer

0

Om het Stripfeest te vieren geven we in samenwerking met Ballon Media strippakketten weg met Kinky & Cosy, De man van nu, Zij die was en Heroveringen

Dit weekend vindt in Brussel het Stripfeest plaats, een weekend volledig gewijd aan de negende kunst vol lezingen, signeersessies, ontdekkingsreizen door onze hoofdstad, prachtige parades en andere plezierige activiteiten. Niet verrassend staat het feest bomvol Franstalige strips en daarom steekt Ballon Media, onze nauwe partner die Nederlandstalig werk uitgeeft, er met kop en schouders bovenuit.

Om de aanwezigheid van Ballon Media op het Stripfeest en het evenement zelf te vieren, geven we twee pakketjes strips weg! Het eerste (met De man van nu, Kinky & Cosy 2 en Zij die was) kan je winnen op Facebook of Twitter. Voor het tweede pakket (met Heroveringen 3, Kinky & Cosy 3 en Zij die was) doe je mee via de onderstaande wedstrijd-app. Succes!

Win een strippakket!

Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties