Vanaf morgen: Daily Comic Giveaway

0

Vorige week zijn we tot een vreemde conclusie gekomen: het is al véél te lang geleden dat we nog iets aan jullie gegeven hebben. Waar we in het verleden al een Iron Man koffer of BluRay exemplaren van Modern Family & American Horror Story weggaven, is het op dat vlak momenteel toch behoorlijk rustig geweest. Bij deze: onze oprechte excuses!

Maar vanaf morgen gaan we daar verandering in brengen. Worlds End Comics heeft voor ons een pakket samengesteld met daarin 5 graphic novels. We verklappen nog niet welke deze zijn maar vanaf morgen maak je elke weekdag kans op een graphic novel uit het pakket. We kunnen je alvast vertellen dat de uiterst sympathieke mensen van Worlds End Comics ons zeer recente uitgaven gegeven hebben, waaronder enkele grote namen. Absoluut geen stoffige comics dus. Al enthousiast? Wel, er is meer…

FACTS 2014

Ik moet het jullie ongetwijfeld niet meer vertellen: FACTS is nog maar een week van ons verwijderd. De grootste conventie van België strijkt weer neer in Flanders Expo Gent, waar we terug voor enkele uren onze inner nerd loslaten en we ons ongegeneerd omwentelen in een mantel der geekdom. Met dit jaar een volledige exhibition rond Stargate SG-1, Princess Leia herself zal aanwezig zijn en Kamui Cosplay is er voor de inspiratie. Daarom leek het ons leuk om in 2 van de 5 graphic novels een FACTS ticket te verstoppen. Iedere dag maak je dus kans op een graphic novel maar de winnaar maakt daarenboven nog eens kans op the golden ticket naar FACTS!

Blijf ons de komende dagen dus volgen, you won’t regret it! 😉


Worlds End Comics

Uiteraard zou deze giveaway niet mogelijk zijn zonder onze vrienden bij Worlds End. Niet alleen zijn ze lopende encyclopedia op gebied van graphic novels, ze verkopen ook boardgames en collectables. Op hun site kan je trouwens online producten bestellen, waardoor het eigenlijk onverantwoord gemakkelijk wordt om geld te verdoen. Maar ik raad je vooral aan om gewoon es binnen te springen bij hen, al is het maar voor hun goeie suggesties.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties