Review: Wytches #2

0

Na een geslaagde eerste issue van Wytches bouwt Scott Snyder lustig verder aan zijn wereld van horror. Sailor’s angst groeit voor de dingen die zich in het bos bevinden. Zeker nadat er eentje van hen binnendrong in haar kamer, met een behoorlijk zorgwekkend resultaat tot gevolg. Ze is er rotsvast van overtuigd dat het iemand was die ze kende, maar dat is onmogelijk want die persoon is gestorven… Scott laat ons ook beter kennis maken met het gezin en onthult daarbij meer redenen rond hun verhuis naar Litchfield, zoals het ongeval waardoor Sailor’s moeder in een rolstoel belandde.

Snyder is zeer goed in het combineren van menselijke relaties en hun dagelijkse beproevingen. Dit maakt dat je een zeker associatie voelt met de personages en maakt dat je het verhaal intens meebeleeft. Maar Snyder mag niet met alle eer gaan lopen, Jock voegt een extra dimensie toe aan de griezelige vibes door een soort van “spatten” die hij doorheen de issue gebruikt. Samen met Matt Hollingsworth, die zorgt voor een prachtig kleurenpalet, bracht hij meer diepte en karakter in het reeds angstaanjagende verhaal. Vooral de pagina waar de Wytches tevoorschijn komen deed de haren op m’n arm recht op veren.

Wytches


Tip! Zin om deze comic op te pikken maar géén idee waar? ‘Wytches #2’ is momenteel beschikbaar voor bestelling bij Worlds End Comics.

93%
93%
Verontrustend

Ik raakte al geïntegreerd vanaf de eerste issue maar na deze kan ik gerust zeggen dat ik helemaal verkocht ben. Deze pagina’s brengt Wytches werkelijk in een stroomversnelling. Er gebeurt zodanig veel dat je het gewoon niet allemaal in een keer kan bevatten. Eerlijk: ik kan niet wachten om te zien hoe het verder gaat!

  • Tekenstijl
    8
  • Sfeerschepping
    10
  • Verhaal
    10
Share.

About Author

Gwen

Liefhebber van het geschreven woord, b-films en cijfers. Aanbidder van Stephen King en Tim Burton. Beginnende muzikant maar een eeuwige student met een zwak voor bebaarde mannenlichamen.

Reacties