Hear! Hear! Morgen: Free Comic Book Day!

0

Een jaarlijkse traditie staat voor de deur: Free Comic Book Day. Een dag waar we onze comic book clerks willen knuffelen en confetti rondgooien want voor één dag zijn er een heleboel comics gratis. Geïnteresseerd in Amerikaanse comics maar het is er nog niet van gekomen? Dan is morgen eigenlijk hét moment om je eerst stappen richting een nieuwe verslaving te zetten.

Maar wat is Free Comic Book Day nu concreet?

Kort samengevat: een feestdag gecreëerd door winkeliers in samenwerking met uitgevers om op één dag gratis comics weg te geven. Om nieuwe lezers aan te trekken en om huidige lezers te bedanken voor hun steun. Pas op: de winkeliers krijgen deze comics niet gratis, ze betalen een kleine som per issue. Als je dus morgen in je comic store huppelt doorheen de gratis issue, ga dan ook eens kijken bij hun andere voorraad. Pik de eerste issues van Convergence mee. Of koop de eerste volume van Hickman’s New Avengers zodat je volledig mee bent met Secret Wars #0.

Wees ook niet te gretig, selecteer een vijftal comics zodat de mensen achter je even hard kunnen gebruik maken van deze feestdag!

Welke Comic Stores nemen deel aan Free Comic Book Day?

COMIXCITY
Albrecht Rodenbachstraat 4
8800 Roeselare
WORLD’S END COMICS
Overpoortstraat 110
9000 Gent
MEKANIK STRIP
St-Jacobsmarkt 73
2000 Antwerp
Ongetwijfeld zijn er nog winkels. Vraag zeker na bij je lokale striphandelaar of hij ook meedoet.

Wat doet Geekster?

Eerst en vooral zullen wij zelf ook naar onze lokale striphandelaar stappen. Met de smartphone in de hand zullen we via sociale media statusupdates meegeven en proberen zoveel mogelijk mensen tot bij de winkels te krijgen. Hoe gaan we dat doen?

Weet je nog toen ik zei dat je best niet te gretig bent met de gratis comics? Wel, de mensen van World’s End Comics, waar we regelmatig mee samenwerken, geven 3 volledige pakketten weg. Wat je daarvoor moet doen, delen we morgen via onze sociale media. Hou dus onze facebook, twitter, instagram en snapchat (username: geeksterblog) in de gaten!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties