Slaat de cadeautjesstress alweer toe? Dan helpen wij je maar al te graag uit de nood met de leukste geschenken voor elk soort boekenliefhebber en stripverslinder, voor elk budget.

Voor de lustige lezer

Niet nog eens, Laura

Illustratrice Nietnulaura bracht vorig jaar haar eerste bundeling uit van hilarische webcomics uit het leven gegrepen. Na het succes van het eerste boek trakteert ze ons dit najaar op de tweede bundeling.

Nu 16,50 euro op bol.com


Spider-Man: Life Story

Chip Zdarsky vertelt in Spider-Man: Life Story het leven van de spinnenman per decennium sinds de jaren 60. Een aangrijpend relaas over de favoriete superheld van iedereen.

Nu 23,07 euro bij Worlds’ End Comics & Games


Wraakengel

Het nieuwste boek van geeky auteur Joost Vandecasteele leest als het scenario van de beste Vlaamse actiefilm ooit over vrouwen met superkrachten die de kiem worden in gesmoord.

Nu 21,99 euro op bol.com


Weten hoe de wereld klinkt

Wie houdt van de Europese strip moet je Weten hoe de wereld klinkt cadeau doen. De romantische graphic novel kan je nog het best vergelijken met Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Nu 29,90 euro op bol.com


Catch and Kill

Hoe heeft Weinstein in godsnaam jarenlang vrouwen kunnen misbruiken in Hollywood? Je ontdekt het in dit bikkelharde boek van Ronan Farrow.

Nu 17,99 euro op bol.com


Mister Miracle

Tom King zet zijn superhelden heel gegrond neer en dat levert overrompelende verhalen op. Hij en tekenaar Mitch Gerards deden dat ook met het bejubelde Mister Miracle.

Nu 23,45 euro bij Worlds’ End Comics & Games


Volwassen worden is optioneel

Ideaal om samen te geven met het boek van Nietnulaura, deze Volwassen worden is optioneel waarin Marloes De Vries toont hoe de mensen rond haar volwassen worden en zij soms lijkt stil te staan.

Nu 15 euro op bol.com


The Hunting Party

Moordmysteries zijn weer helemaal in (kijk maar naar Knives Out) en deze The Hunting Party is daar het perfecte voorbeeld van. Voor wie wil blijven gissen naar de dader.

Nu 14,99 euro op bol.com


White Knight Joker standbeeld

Je kan Batman: White Knight lezen, of je kan het standbeeld van de excentrieke Joker uit die strip cadeau geven aan iemand die je graag ziet.

Nu 80 euro bij Worlds’ End Comics & Games


Murder Falcon

Ken je iemand die houdt van muziek en de 9de kunst? Dan is Murder Falcon het perfecte cadeau. En koop het in tweevoud, want de beste strip van het jaar wil je ook zelf gelezen hebben.

Nu 18,53 euro bij Worlds’ End Comics & Games


Red, White & Royal Blue

Dit romantische verhaal is momenteel heel wat potten aan het breken in de Verenigde Staten. Wat gebeurt er als de presidentszoon verliefd wordt op de prins van Wales? Laat het een geliefde ontdekken met dit cadeau.

Nu 17,99 euro op bol.com


Paper Girls

Paper Girls is verre van een nieuwe comic, maar de reeks is onlangs geëindigd dus is dit ook het ideale moment om iemand kennis te leren maken ermee. Voor de fans van Stranger Things en coole personages!

Nu 9,27 euro bij Worlds’ End Comics & Games


Share.

About Author

Matti Meurisse

Tekent als het past, kijkt veel te veel films en series als het niet past en verkent ondertussen de wereld der comic books.

Reacties