Het Geekster stripteam zoekt versterking!

0

Geekster heeft je nodig!

Ja, echt, jou!

Het Geekster stripteam heeft dringend nood aan verse inkt. Ben jij een grote liefhebber van de Negende Kunst? Lees jij graag beeldverhalen in alle soorten en maten, van strips tot comics en graphic novels? Jeuken je vingers al om onze lezers te verbazen met je diepzinnige inzichten en sta je te popelen om vlotte, informatieve en entertainende artikels op de wereld los te laten?

Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken om onze crew te versterken! Alle kosmonauten aan boord van de glorieuze Geekster-raket hebben natuurlijk een eigen taak om de reis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je schrijft op regelmatige basis artikels over Europese strips of comics (van Marvel, DC Comics, maar ook kleinere uitgevers), van recensies tot opinies.
  • Je hebt voeling met strips of comics en bent bereid je verder in de materie te verdiepen.
  • Je hebt een vlotte pen, weet je lezers mee te slepen en je kan zonder fauten sgrijven.
  • Je bent een teamspeler en staat open voor feedback, ter meerdere eer en glorie van GLORIOUS GEEKSTER!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Dankbaarheid, genegenheid en dat warme gevoel vanbinnen dat je krijgt wanneer je een goede daad doet.
  • Recensie-exemplaren van strips van de grootste Nederlandstalige uitgeverijen, want je dacht toch niet dat je al die strips voor je recensies zelf moest gaan kopen hè?
  • Een platform waar je je vaardigheden met het geschreven woord kan tentoonstellen en ontwikkelen, de meest gelezen geekblog van België.
  • De kans om aanwezig te zijn op persvoorstellingen en -evenementen.
  • De vriendschap van een jong en dynamisch team met een hoek af.

Je komt terecht in een team van enthousiaste vrijwilligers dat dankzij een nauwe samenwerking dag in dag uit de brandstof voorziet om onze raket door het intergalactische web te laten zoeven.

Denk je dat jij de geknipte persoon bent voor deze taak? Kan je haast niet wachten om een vurige apostel van de Negende Kunst te worden? Stuur dan als de wiedeweerga een mailtje naar info@geekster.be om jezelf voor te stellen en om ons al een voorproefje van je kunnen te geven met een proefartikel over een strip naar keuze.

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties