DC Comics’ variant covers brengen ode aan cinema

0

Iedere issue van een comic krijgt vaak verschillende variante covers, zo heeft Marvel ook een selectie variant covers met daarin Rocket Racoon & Groot in de hoofdrol. Deze variant covers zijn zeer gegeerd bij verzamelaars en voor sommige zal je dus een flinke duit mogen betalen. Gisteren maakte DC Comics aan IGN het thema bekend voor hun variant covers komende maart: Cinema.

Zo zien we een prachtige cover voor Green Lantern, een parodie op Kubrick’s 2001 A Space Oddysey. Supergirl’s variant cover is gebaseerd op Wizard of Oz en Batman trekt de link tussen The Joker en The Mask! Ze zijn niet allemaal even geslaagd, de cover van Batman’s Detective Comics is bijvoorbeeld tenenkrommend slecht. Maar kijk vooral zelf, wat vinden jullie van DC Comics’ variant covers? Herken jij de originele films?

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties