Daily Comic Giveaway FINALE – Kick-Ass 3

0

Goeiemorgen! Blij te zien dat je na een week nog steeds onze giveaways volgt. Weet je, we hebben mekaar nu al een week lang iedere ochtend gezien maar ik moet toch toegeven: je ziet er werkelijk fantastisch uit vandaag! We hebben veel comics weggegeven deze week maar we hebben het beste als laatste gehouden. Iedereen kent de reeks ondertussen, beide films waren grote box office hits, ik heb het uiteraard over het verhaal van een jongen die zelf een superheld werd: Kick-Ass! Over wat gaat Kick-Ass 3? Glad you asked…

Kick-ass 3

Hit-girl zit achter tralies, waardoor Kick-Ass alleen het Justice Forever-team moet leiden. Er is een verbod gekomen op superhelden waardoor hij zich zowel moet verzetten tegen de politie als tegen een groep opkomende schurken. Kick-Ass begint te twijfelen aan zichzelf. In tussentijd is Hit-Girl zwaar aan het domineren in de gevangenis en leert Red Mist een lesje van een angstaanjagende crimineel. Maar wanneer het nieuwe vigilante team Skulls & Bones opkomt ontstaat er een tweedracht bij Justice Forever. Kan Kick-Ass alles in handen houden?

Kick-Ass 3 is het laatste deel en rondt het verhaal mooi af. Maar vrees niet, alles wat zo goed was aan de vorige twee delen zijn helemaal terug. De humor zit weer lekker goed en de comic-book referenties zijn weer talrijk ( waaronder ééntje naar Civil War, een Marvel-event geschreven door dezelfde schrijver ). De focus ligt wel eerder op de persoonlijke ontwikkelingen van de personages en minder op actie. Wat helemaal niet wilt zeggen dat er geen geweld in deze comic zit.

We hebben de voorbije dagen bijna ieder online medium gebruikt om onze winnaars mee uit te kiezen. Vandaag keren we gewoon terug naar de simpelste format: Like ( of share ) deze post op Facebook en je maakt kans op een exemplaar van Kick-Ass 3. 

Dan rest ons enkel nog het officiële gedeelte waarin we iemand zeer gelukkig maken. De winnaar van de ‘Fables: Camelot’-giveaway is: @Tessavdb_

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties