Daily Comic Giveaway #3 – ‘Star Wars Legacy – Wanted: Ania Solo’

5

We’re halfway but we’re showing no signs of stopping! Als er een ding is dat we geleerd hebben uit gisteren, dan is het wel dat Loki nog steeds verdomd populair is. Maar een nieuwe dag, een nieuwe comic en vandaag hebben we eentje uit de grootste franchise aller tijden: Star Wars. Een verhaal dat zich 140 jaar na de gebeurtenissen van A New Hope afspeelt. Waarin we kennis maken met Han Solo’s achterkleinkind, u raadt het goed: Ania Solo.

Ania & Sauk

Zoals de titel al wel doet vermoeden wordt Ania Solo gezocht. Ze zou een Imperial Knight vermoord hebben, dus nu hangt er een prijs boven haar hoofd. Haar vrienden Sauk en Jao Assam beginnen bij het horen van dit nieuws argwanend te worden. Maar voor ze alles kan uitleggen worden ze aangevallen. De vrienden worden gescheiden van elkaar en het is aan Sauk en Jao, die meer en meer over haar verleden te weten komen, om haar te gaan redden. De ideale comic voor de Star Wars-fans onder ons. Het verhaal is losstaand genoeg om apart te lezen en het schetst mooi een beeld van het universum na Star Wars VI: Return of the Jedi.

Wat moet je doen om deze comic te winnen? Laat een reactie achter op dit bericht met je favoriete Star Wars-film. Wij kiezen er op het eind van de dag eentje willekeurig uit. Een boodschap van algemeen nut: we zijn genomineerd voor voor de Knack Weekend Blog awards, we zouden het zwaar appreciëren mocht je ons je stem geven.

PS: Let wel: deze comics hebben geen band met de volgende Star Wars-films. J.J. Abrams heeft al van in het begin laten weten dat hij alles wat in de comics verteld geweest is zal negeren. Op zich geen slecht plan natuurlijk, het geeft hem voldoende vrijheid om er iets nieuws van te maken en wij kunnen dit verhaal aanzien als “een alternatieve tijdslijn”. Ik weet zeker dat Abrams zich in die uitleg kan vinden.

Dan rest ons enkel nog het officiële gedeelte waarin we iemand zeer gelukkig maken. De winnaar van de ‘Journey Into Mystery Vol. 2’-giveway is: Anne Bauwens.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties