Beste nieuwe strips: week van 24 maart

0

Wat zijn dé Amerikaanse comics van het moment? En welke integrale uitgave van een Europese reeks hoor je gewoonweg gelezen te hebben?

Het aanbod leesplezier is groot en blijft elke week groeien. Gelukkig zijn wij er om je wegwijs te maken in de geweldige wereld van het beeldverhaal. Elke week kiezen wij onze favoriete uitgaves van het moment als ideale leestips, gaande van Europese strips tot single issues en hun verzamelde versies!

Nieuwe single issues en Europese strips

bat50
Matti’s tip: Batman #50
(Scott Snyder & Greg Capullo)

Het beste dat uit The New 52 voortkwam, was ongetwijfeld deze Batman-reeks van Snyder en Capullo, ook al nam het verhaal nogal een bizarre wending. Die wending wordt teruggedraaid in deze afsluiter van hun verhaal: Superheavy: Batman keert terug!

hyperion
Matti’s tip: Hyperion #1
(Chuck Wending & Nik Virella)

Maak kennis met de Superman van Marvel, Hyperion! Het plot omschrijft zichzelf als een roadtrip-verhaal, met Hyperion die probeert onder te duiken als vrachtwagenchauffeur en onderweg een weggelopen meisje oppikt. Ze wordt achtervolgd door enkele maniakken. Tijd voor onze titelheld om zijn ware aard te tonen! 

Matti’s tip: The Shadow Glass #1
(Aly Fell)

Weet je wat we allemaal meer nodig hebben in ons leven? Meer fantasy! In The Shadow Glass ontdekt een studente van het occulte dat haar vader louche zaakjes doet met de duivel. Eenmansproject van Aly Fell, die hopelijk even goed verhalen kan vertellen als tekenen.

Matti’s tip: Independence Day #1
(Victor Gischler & Steve Scott)

Geef toe, stiekem kijk jij ook uit naar de nieuwe Indepence Day-film. Om de hype wat op gang te zetten, komt er nu ook een comic uit die een prequel lijkt te vormen op de film. Diep onder de Atlantische Oceaan ontdekt het leger een geheimzinnig voertuig, dat wel eens de sleutel kan zijn tot het overleven van de mensheid – of haar ultieme ondergang. 

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties