Beste nieuwe strips: week van 20 april

0

Wat zijn dé Amerikaanse comics van het moment? Dit zijn de beste nieuwe comics van de week!

Het aanbod leesplezier is groot en blijft elke week groeien. Gelukkig zijn wij er om je wegwijs te maken in de geweldige wereld van het beeldverhaal. Elke week kiezen wij onze favoriete uitgaves van het moment als ideale leestips, gaande van Europese strips tot single issues en hun verzamelde versies!

Amerikaanse comics

Matti’s tip: Redneck #1
(Donny Cates, Lisandro Estherren & Dee Cunniffe)

Een familie in het hartje van Texas heeft een donker geheim: ze zijn een clan vampieren. Ze proberen samen te leven met doordeweekse mensen, maar hun afkeer van mensenvlees wordt op de proef gesteld wanneer een een vete losbarst met een christelijke familie.

Matti’s tip: World Reader #1
(Jeff Loveness, Juan Doe & meer)

Ontmoet Sarah, een astronaute die van planeet naar planeet reist in een stervend universum. Ze kan praten met dode planeten en het is haar taak om het mysterie van het einde van de wereld op te lossen. Klinkt zowel episch als diep!

Matti’s tip: Nick Fury #1
(James Robinson, Hugo Petrus, ACO en meer)

Nick Fury wordt opgetrommeld om een supergeheime missie in de Côte d’Azur te ondernemen. Lezen met de stem van Samuel L. Jackson in het achterhoofd!

Matti’s tip: Batman #21
(Tom King, Jason Fabok & Brad Anderson)

Een tijd terug werden de Watchmen geïntroduceerd in hetzelfde universum van Batman en zijn kompanen. Nu is het aan de donkere ridder en The Flash om het mysterie achter de bebloede badge op te lossen. Ik ben sceptisch, maar toch wel nieuwsgierig naar hoe dit zal uitlopen.

Matti’s tip: Hellboy: Into the Silent Sea
(Mike Mignola, Gary Gianni & Dave Stewart)

De nieuwe Hellboy-bundeling vindt plaats na de gebeurtenissen uit Hellboy: The Island uit 2005. Onze favoriete rode duivel komt oog in oog te staan met een mysterieus spookschip en de kapitein ervan die geobsedeerd is met een zeemonster.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties