Beste nieuwe strips: week van 28 juli

0

Wat zijn dé Amerikaanse comics van het moment? En welke integrale uitgave van een Europese reeks hoor je gewoonweg gelezen te hebben? Dit zijn de beste nieuwe strips van de week!

Het aanbod leesplezier is groot en blijft elke week groeien. Gelukkig zijn wij er om je wegwijs te maken in de geweldige wereld van het beeldverhaal. Elke week kiezen wij onze favoriete uitgaves van het moment als ideale leestips, gaande van Europese strips tot single issues en hun verzamelde versies!

Nieuwe single issues en Europese strips

mechanism
Matti’s tip: Mechanism #1
(Raffaele Ienco)

Het zoveelste alieninvasie-verhaal uit de stal van Image Comics. Wat deze echter speciaal maakt, is de focus op een robot die leert wat het betekent om menselijk te zijn. Geschreven én getekend door Raffaele Ienco.

a_batgirl
Matti’s tip: Batgirl #1
(Hope Larson & Rafael Albuquerque)

Zowat elke superheld van DC Comics krijgt een nieuwe reeks onder DC Rebirth, maar naar deze van Batgirl kijk ik nog het meest uit. In het verhaal van duo Larson en Albuquerque reist ze de wereld rond om te trainen met Japanse elitevechters, tot ze op een dodelijk mysterie stuikt!

a_at
Matti’s tip: Adventure Time Comics #1
(Kat Leyh, Art Baltazar, Katie Cook & meer)

Deze nieuwe Adventure Time-serie verzamelt allerlei kortverhalen van een diverse groep schrijvers en tekenaars. Teveel om op te noemen eigenlijk, maar er zal altijd wel iets verrassends tussenzitten.

a_predator
Matti’s tip: Predator vs. Judge Dredd vs. Alien #1
(John Layman & Chris Mooneyham)

Veel woorden ga ik hier niet aan vuil maken, de titel zegt genoeg.

Nieuwe trades, integrale edities en graphic novels

beste strips dragon age
Matti’s tip: Dragon Age: Magekiller
(Greg Rucka, Terry Pallot, Carmen Carnero & meer)

De miniserie gebaseerd op de videogame Dragon Age verschijnt deze week eindelijk gebundeld. Het verhaal draait rond twee partners die jagen op tovenaars. Greg Rucka schreef het verhaal en de cover ziet er geweldig uit, meer heb je soms niet nodig om overtuigd te worden.

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties