Beste nieuwe strips: week van 14 juli

0

Wat zijn dé Amerikaanse comics van het moment? En welke integrale uitgave van een Europese reeks hoor je gewoonweg gelezen te hebben? Dit zijn de beste nieuwe strips van de week!

Het aanbod leesplezier is groot en blijft elke week groeien. Gelukkig zijn wij er om je wegwijs te maken in de geweldige wereld van het beeldverhaal. Elke week kiezen wij onze favoriete uitgaves van het moment als ideale leestips, gaande van Europese strips tot single issues en hun verzamelde versies!

Nieuwe single issues en Europese strips

civilwar3
Matti’s tip: Civil War II #3
(Brian Michael Bendis & David Marquez)

Van uitstel komt gelukkig geen afstel bij Marvel. Na een weekje vertraging is het derde deel in het Civil War II-event eindelijk gearriveerd. Eén van de grootste superhelden valt in dit nummer. Wie? Waarom? Hoe zal het fans verdelen? Spannend!

horizon
Matti’s tip: Horizon#1
(Brandon Thomas & Juan Gedeon)

Wat als de mensheid de aliens waren in een alieninvasie? Horizon vertelt het verhaal van iemand op een andere planeet die dacht dat de oorlog er eindelijk opzat, tot de mensheid arriveert om haar planeet in te palmen. Origineel uitgangspunt, hopelijk is de comic zelf dat ook.

rickandmorty
Matti’s tip: Rick and Morty: Lil’ Poopy Superstar #1
(Sarah Graley & Marc Ellerby)

Rick and Morty is zo populair dat de stripadaptatie nu ook een spin-off krijgt. Sarah Graley, die ik leerde kennen van haar webcomic Our Super Adventure, mocht deze serie over zus Summer en Mr. Poopybutthole volledig zelf onder handen nemen. Oooo-wee, that sounds great!

Nieuwe trades, integrale edities en graphic novels

monstress
Matti’s tip: Monstress, vol. 1
(Marjorie Liu & Sana Takeda)

Monstress werd bejubeld als één van de beste en meest fantasievolle comics van 2015. De bundeling van het mysterieus verhaal over een meisje dat gelinkt is met een monster is er nu eindelijk. Uit de stal van Image Comics, dus naar goede gewoonte slechts 10 dollar.

wwrucka
Matti’s tip: Wonder Woman by Greg Rucka, vol. 1
(Greg Rucka & meer)

Dit is de verzameling van Greg Rucka’s tijd aan de schrijverstafel van Wonder Woman. Zijn verhalen rond de Amazone, waarin ze de aandacht trekt van de goden door een boek vol controverse te schrijven, werden kritisch geprezen. Tijd om te ontdekken of dat terecht is!

Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties