Win 5 duotickets voor Redfest dankzij Geekster en WPG Uitgevers!

0

Dat Belgische stripklassiekers moderniseren, heb je ons intussen al vaak genoeg horen zeggen. Volgende week begint deze trend aan een nieuw hoofdstuk en verschijnt De Zevende Scherf, het eerste deel van Red Rider, de spin-off waarin de Rode Ridder zijn paard voor een motor verruilt en in het heden het kwaad bestrijdt.

red-rider

Reden tot vieren, dachten ze bij WPG Uitgevers. In plaats van een stoffige persvoorstelling zou Red Rider met een stevig feestje aan de wereld voorgesteld worden: Redfest! Op 12 oktober barst het feest los vanaf 18u30 in zaal Contrair in Antwerpen. Gasten krijgen niet alleen een exemplaar van het splinternieuwe album, maar worden bovendien vergast op optredens van Handkerchief, Tangled Horns en Hush Hefner. Uiteraard zullen ook de meesterbreinen achter dit project, scenarist Lectrr en tekenaar Stedho, aanwezig zijn!

Klinkt dat als muziek in je oren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dankzij WPG Uitgevers mag Geekster 5 duotickets weggeven voor Redfest. Om deel te nemen aan deze giveaway hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken en dit bericht te delen. De gelukkige winnaars worden op 10 oktober verwittigd en krijgen een festbandje aan de inkom.

redfest poster

Pech gehad en niet in de prijzen gevallen? Geen zorgen: je kan zelf nog steeds tickets voor Redfest kopen hier.

Share.

About Author

Jeroen Van Heel

Cardboard cowboy, Nintendo nerd en Dr. Deathrite himself. Show your moves!

Reacties