Griffin & Sabine Trilogie – Nick Bantock

0

In ieder van ons schuilt er wel een kleine voyeur! Wie van ons werpt er nu geen snelle blik in het boek of op het scherm van de persoon die naast ons staat? Dankzij de Griffin & Sabine Trilogie van Nick Bantock kunnen we dit kleine kantje eindelijk onbeschaamd nuttigen. Want zijn trilogie bestaat louter uit de correspondentie tussen de twee hoofdpersonages. Het leuke is dat deze correspondentie ontstaat via allerlei postkaarten en brieven die we zelf uit de envelop dienen te halen.

IMG_1198

De twee hoofdpersonages Griffin & Sabine vertellen over zichzelf en verwonderen zich  over de connectie en diepe band tussen hun beiden. Sabine lijkt zo perfect in de ogen van de onzekere Griffin dat hij zelfs even twijfelt of zij geen product is van zijn verbeelding. Ik raakte vanaf de 3de postkaart in de ban van hun verhaal. Na elk boekje grijp je naar het volgende om te weten hoe het verder gaat.

IMG_1188

Niet enkel publiceerde Nick Bantock een romantisch verhaal, dat zelfs de personen die niet houden van romantiek kan behagen, maar ontwierp deze creatieve duizendpoot zelf alle postkaarten, enveloppen en postzegels. Ondanks dat het dunne boekjes zijn, houden de prachtige prenten je toch een tijdje zoet, doordat je alle details in je wil opnemen. Ik kijk allesinds reikhalzend uit naar het vervolg: De Morning Star Trilogie

IMG_1192

Share.

About Author

Gwen

Liefhebber van het geschreven woord, b-films en cijfers. Aanbidder van Stephen King en Tim Burton. Beginnende muzikant maar een eeuwige student met een zwak voor bebaarde mannenlichamen.

Reacties