Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Elven Voor Twaalven Lvl3E01: Zussen & Zorgen

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Vlaanderens enige tabletop RPG podcast. Deze keer worden we versterkt door twee dames die al enige tijd achter de schermen bijdragen tot Elven Voor Twaalven. Anaïs is de fotografe die foto’s nam van de liveshow enkele weken terug, Nikki heeft ons logo en alle vervormingen daarvan eigenhandig ontworpen. We waren dus heel blij dat zij ook eens wilden meewerken aan een opname.

Special guests: Anaïs Bogaert en Nikki Tondeleir

Nu het stof wat gezakt is na de grote explosie, blijkt dat de Bard weer in zijn spiegel gekeken heeft. Opnieuw verandert hij van gedaante en persoonlijkheid, deze keer naar die van twee zussen genaamd Inga en Ilva. Samen met de groep ontsnappen ze uit de tunnel en komen ze terecht bij de maesters. De groep krijgt daar de nodige nieuwe informatie en wordt opnieuw op avontuur gestuurd, maar misschien is het nu toch eens tijd om eens op café te kunnen gaan….Total
0
Shares
Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikels